Zomerbloeiers

Vanaf eind april wanneer de meeste nachtvorsten achter de rug zijn wordt het tijd om de bloembakken en bloemperken te vullen met zomerbloeiers!
Wij kweken een zeer groot assortiment 1 jarige zomerbloeiers, bv Geranium, Petunia, Lobelia, Verbena, Bacopa en nog veel meer. Het aantal soorten 1 jarigen is te groot om hier op te noemen, in het hoogseizoen staan er in elk geval meer dan 200 soorten en variĆ«teiten  klaar voor de verkoop. 
 
Wij proberen elk jaar weer nieuwe soorten uit, en u zult bij ons dan ook planten vinden die u in een regulier tuincentrum niet snel zult vinden, zoals een dubbelbloemige petunia of spaanse margriet. 
 
Ook kweken wij oa tomatenplanten, komkommerplanten. en diverse tuinkruiden. 
Het kenmerk van al onze planten is dat wij ze op een rustige manier opkweken met minimaal gebruik van chemische middelen, waardoor er een sterke plant ontstaat die tegen een stootje kan en lang en vrolijk doorbloeit!

Prijs € 1,50 per stuk, een volle bak van 9 stuks voor € 13,00 

De zomer is helaas voorbij, maar onderstaande foto`s geven een heel klein deel van het aanbod weer 
 Hanging basket
Onze "hanging baskets" zijn echte blikvangers. Wij maken baskets in 1 kleur, maar een specialiteit van ons zijn vooral de gemengde hangers. Hierbij combineren we verschillende kleuren en planten in 1 pot. een lust voor het oog, verkrijgbaar vanaf begin mei. Wij gebruiken hiervoor een pot met een waterreservoir, hierdoor hoeft u minder vaak water te geven, en droogt uw plant minder snel uit. Vaste prijs slechts € 10,00!